Veel gestelde vragen

U vindt hier meer informatie over verschillende onderwerpen zoals, bestellen, levering en retourneren. Mocht u verder vragen hebben en kunt u het antwoord op deze pagina niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@rosefairytales.nl.

Nadat je je bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een bevestigingsmail van je order. Je bestelling wordt op dat moment in ons systeem verwerkt. Wanneer je bestelde artikel op voorraad is gaan we het voor je inpakken en verzenden. Wanneer wij de bestelling voor 16.00 uur ontvangen proberen wij dit altijd dezelfde dag te versturen, hou altijd rekening met 1- 2 werkdagen voor verzending.

Mocht er spoed zijn bij het pakje, geef dit dan aan bij de opmerkingen.  Mochten er vragen ontstaan rondom de status van je bestelling, neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of via info@rosefairytales.nl.

Wij verzenden over het algemeen met PostNL en houden deze verzendkosten aan. Uw pakketje wordt altijd met track & trace verzonden

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets fout ging of je hebt je bedacht. Geen probleem, zolang het pakket nog niet verzonden is kunnen we je bestelling nog voor je wijzigen of eventueel annuleren. Is het pakket al naar je onderweg dan kun je het pakket aan de deur weigeren. Dit kost je niets. Het pakket zal dan weer naar ons retour worden gestuurd en na ontvangst zullen wij contact met je opnemen. Heb je het pakket al ontvangen en aangenomen, dan kun je alsnog je pakket eenvoudig aan ons retourneren.

Ben je toch niet helemaal tevreden over je bestelde artikel of twijfel je nog over je aankoop? Geen zorgen, U kunt alle niet-gepersonaliseerde items bij ons binnen 14 dagen retourneren. Ben je er zeker van dat je het artikel terug wil sturen of ruilen, dat kan ook heel eenvoudig. Neem contact met ons op als u uw bestelling wilt retourneren via rosefairytales@gmail.com.

Let op: verzendkosten worden niet vergoed tenzij wij u het verkeerde artikel hebben gestuurd.

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Laat een briefje achter met het bestelnummer in de verzenddoos. Sluit de doos en sluit deze voorzichtig. Gebruik de productverpakking nooit alleen.

Zodra wij je retour ontvangen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retourneren voor uw verantwoordelijkheid zijn. Wij adviseren u om retouren te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket verloren is gegaan. Uw saldo wordt binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen terugbetaald.

Stuur uw item (s) binnen 14 dagen naar:

Rosefairytales: Retouren

Oldenkotsedijk 30

7481 VA Haaksbergen